Neste pääyhteistyökumppanina Neste Rally Finland eChallengessa

Neste Rally Finland eChallenge -tapahtuman pääyhteistyökumppani Neste on mukana tukemassa 8.8.2020 järjestettävän digitaalisen rallitapahtuman vastuullista toteuttamista.

Poikkeukselliset pysäköintijärjestelyt Neste Rally Finland eChallenge -tapahtuman johdosta

Jyväskylän Lutakon Sataman P-alue on kokonaan suljettu 5.-10.8., sen ollessa tapahtumakäytössä. Jyväskylän kaupunki tarjoaa maksuttoman pysäköinnin Lutakonaukiolla, johon on käynti Uno Savolan kadulta. Myös itse tapahtumapäivä on yleisölle maksuton.

Neste Rally Finland eChallenge kokoaa moottoriurheilun tähdet yhteen

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports tuo kumppaneineen nimekkään nipun kansainvälisiä autourheilutähtiä Jyväskylän Lutakon satamaan 8.8.2020 digitaalisen autourheilun merkeissä. Maksuton tapahtumapäivä tarjoaa MM-rallin haastekisan lisäksi digitaalisen rata-autoilun SM-finaalin ja muuta yleisöviihdettä. Tapahtumasta pääsee nauttimaan paitsi paikan päällä, myös ennen kaikkea Ylen lähetysten ja WRC:n striimien myötä.

AKK Sports Oy:n toiset YT-neuvottelut päättyneet

AKK Sports Oy aloitti Suomen MM-rallin peruuttamisilmoituksen jälkeen välittömästi vuoden toiset YT-neuvottelut, jotka koskivat AKK Sports Oy:n koko henkilöstöä.

MM-ralli jatkaa Jyväskylässä 2021-2023 - AKK haluaa tiivistää yhteistyötään myös alueellisten toimijoiden kanssa

Jyväskylän kaupunginhallitus hyväksyi 8.6. Jyväskylän ja AKK Sports Oy:n välisen yhteistyösopimuksen Suomen MM-rallin järjestämisestä 2021-2023. Neste Rallin kisajärjestäjä haluaa vahvistaa entisestään yhteistyöverkostojaan paitsi kaupungin, myös alueellisten toimijoiden kanssa vastuullisen rallinrakentamisen merkeissä.

Pandemia puree myös Neste Ralliin: Suomen MM-ralli siirtyy vuoteen 2021

Neste Ralli oli suunniteltu ajettavaksi 6.-9.8.2020 Jyväskylässä ja sen ympäristössä, tapahtuman perinteisillä kotiseuduilla. Suomen suurin vuosittainen urheilutapahtuma olisi juhlinut elokuun alussa 70-vuotiasta taivaltaan juhlakilpailun merkeissä. Sen sijaan, AKK Sports Oy, järjestävä organisaatio, aloittaa nyt Suomen MM-rallin välittömän alasajon tämän vuoden osalta.

Etuauton kyydissä Neste Rallissa: Tuplanolla tarinoi, osa 2/2

Hyppää hilpeäsanaisen rallikonkari Jussi Tiippanan mukana Suomen MM-rallin etuauton kyytiin - jälkimmäinen osa "Tuplanollan" seikkailuista Jyskälän sorasirkuksessa alkaa tästä!

Etuauton kyydissä Neste Rallissa: Tuplanolla tarinoi, osa 1/2

Hyppää hilpeäsanaisen rallikonkari Jussi Tiippanan mukana Suomen MM-rallin etuauton kyytiin - tarina "Tuplanollan" seikkailuista Jyskälän sorasirkuksessa alkaa tästä!

Hallituksen linjaukset vaikuttavat autourheiluun - Neste Rallin suhteen päätökset edessäpäin

Suomen hallitus linjasi 22.4., että yli 500 hengen yleisötapahtumien järjestäminen on Suomessa kielletty 31.7.2020 asti.

Neste Rallin järjestämiseen tarvitaan tuhansia vapaaehtoisia

Suomen MM-ralli käy tänä vuonna pitkin 70-vuotiasta taivaltaan. Keskisuomalaisissa metsissä ja Jyväskylän kaupungissa rallia on tekemässä tuhansia talkoolaisia ja vapaaehtoisia sekä pitkälti toista sataa eri autourheiluseuraa ja yhdistystä.

Neste Rallin 2020 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2020 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan ainoastaan englanniksi, löytyy näiltä verkkosivuilta Kilpailijat-osiosta.

AKK:n YT-neuvottelut ovat päättyneet

AKK on saanut päätökseen YT-neuvottelut, jotka koskivat sekä autourheilun lajiliitto AKK-Motorsport ry:n että lajiliiton omistaman markkinointiyhtiön, AKK Sports Oy:n, koko henkilöstöä.