Tehdään yhdessä vastuullinen Neste Rally Finland eChallenge

Tehdään yhdessä vastuullinen Neste Rally Finland eChallenge

5.8.2020 15:00Tapahtumanjärjestäjä AKK Sports kiinnittää kumppaneineen erityistä huomiota turvalliseen ja sujuvaan vierailijakokemukseen. Tutustuthan huolellisesti Neste Rally Finland eChallengen yleisöohjeisiin - tehdään yhdessä vastuullinen tapahtumapäivä Jyväskylän Lutakon satamassa 8.8.!

Ethän saavu sairaana tai altistuneena, seuraathan ohjeita paikan päällä 

Digitaalisen autourheilun tapahtumapäivä toteutetaan vastuullisesti kaikkia Suomen hallituksen asettamia korona-ajan rajoituksia ja turvallisuussuosituksia noudattaen, minkä myötä myös alueilla olevien vierailijoiden määrä rajataan kokonaisuudessaan 1 000 henkilöön. Tapahtuma-alueen koko sekä kävijäkapasiteetti on suunniteltu niin, että yleisön on mahdollista pitää turvallinen 1-2 metrin etäisyys toisiinsa. Vierailijamäärää valvotaan aktiivisesti alueen sisäänkäyntiportilla olevalla mittausskannerilla, joka laskee sekä sisään- että uloskulkevat henkilöt. 

Alueelle on varattu runsaasti käsien desinfiointipisteitä. Tapahtuman kilpailu- ja yleisökäytössä toimivat simulaattorit desinfioidaan järjestäjän puolesta jokaisen kilpailun ja kävijän jälkeen. Kasvosuojaimet ovat käytössä kisa-alueella (eWRC) sekä tapahtumajärjestäjä AKK Sportsin edustajilla, jotka ovat jatkuvassa, välittömässä kosketuksessa vierailijoihin. Niin ruoka- ja juomapalveluiden järjestäjä kuin muutkin alueen toimijat sitoutuvat hygienian huolelliseen ylläpitoon ja turvallisen kävijäkokemuksen tarjoamiseen.

Ethän saavu paikan päälle, mikäli sinulla on joku näistä koronaliitännäisistä oireista: 

- Kuume
- Yskä
- Kurkkukipu
- Hengenahdistus
- Vatsaoireet
- Lihaskivut/päänsärky

Ohjeita tapahtuma-alueelle - kiitos, kun huomioit ja huolehdit!

- Minimoithan lähikontaktit.
- Huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta.
- Vältäthän ylimääräistä pintojen koskettelua.
- Ethän tule sairaana, altistuneena tai oireisena alueelle.
- Noudatathan vallitsevia THL:n kasvomaskisuosituksia.


Kuva: Santeri Rosenvall / AKK