Suomen MM-rallin kumppanit

Suomen MM-rallin kumppanit

 • Toyota

  Toyota on innovatiivinen autoalan suunnannäyttäjä. Hybridimallistomme on Suomen laajin ja sisältää seitsemän automallia. Hybridillä ajat jopa puolet ajasta sähköllä ja ajaminen on hauskaa koko matkan. Toyotalla on hybrideistä 20 vuoden ja 10 miljoonan auton kokemus. www.toyota.fi
 • Jyväskylä / Visit Jyväskylä

  Jyväskylä on lähes 140 000 asukkaan innovatiivinen liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa joka neljäs vastaantulija on opiskelija. Jyväskylän kaupungin alla toimiva Visit Jyväskylä vastaa alueen matkailumarkkinoinnista ja –neuvonnasta.
  Lue lisääPiilota
 •  

  Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia, ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa. Kaupungissa järjestetään vuosittain yli 5 000 erikokoista tapahtumaa ja alueella yöpyy vuosittain lähes 570 000 matkailijaa.

  Matkailumarkkinointi vastaa alueen yhteismarkkinoinnin koordinoinnista ja toteutuksesta, Visit Jyväskylän sähköisten kanavien sisältökokonaisuuksista ja kehittämisestä, painotuotteista, kampanjoista, messuista sekä kumppanuuksien rakentamisesta ja alueen verkostoyhteistyöstä. Vuosittain toteutettavat toimenpiteet valitaan ja määritellään resurssien ja tavoitteiden mukaan. Markkinoinnissa korostetaan liikunta- ja hyvinvointiteemoja ja nostetaan esille ajankohtaisia tapahtumia. Yleis- ja imagomarkkinoinnin lisäksi Visit Jyväskylä toteuttaa kohdennettua markkinointia lapsiperheille, ryhmille ja tapahtumamatkailijoille. Markkinoinnin sisältösuunnittelussa huomioidaan myös muut pysyvät matkailulliset vetovoimatekijät ja vahvuudet, kuten Alvar Aallon arkkitehtuuri, Unescon maailmanperintökohteet, luonto ja Päijänteen vesistö.

  Matkailuneuvonta vastaa matkailun kasvokkain tapahtuvasta ja digitaalisesta asiakaspalvelusta sekä sen kehittämisestä. Digitaalisia asiakaspalvelukanavia ovat mm. sähköposti, chat-palvelu, visitjyvaskyla.fi -portaali ja Facebook. Matkailuneuvonta hoitaa esitetilauksia, opasvälitystä ja opastuksiin liittyvien ohjelmien suunnittelua, alueen matkailutilastojen koontia ja osallistuu messu- ja myyntikierroksille. Matkailuinfosta saa esitteitä ja karttoja sekä ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa Jyväskylän seudun käyntikohteista, tapahtumista, palveluista ja aktiviteettimahdollisuuksista.

  www.visitjyvaskyla.fi

 • Hartwall

  Hartwall on juoma-alan innovatiivinen suunnannäyttäjä. Tarjoamme juomanautintoja kaikkiin tilanteisiin, menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja toimintaamme ohjaa lupaus korkeasta laadusta.
  Lue lisääPiilota
 • Tuotevalikoimaamme kuuluu oluita, siidereitä ja long drink -juomia, pullotettuja vesiä, virvoitusjuomia sekä yhä uudenlaisia erikoisjuomia. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Lapin Kulta, Karjala, Foster's ja Heineken -oluet sekä Hartwall Jaffa, Hartwall Novelle, Upcider ja Hartwall Original Long Drink. www.hartwall.fi

   

 • Grano

  Valtakunnallisesti digi- ja printtipalveluja tarjoava Grano Oy vastaa Neste Ralli -tapahtuman näkyvyyteen liittyvien tuotteiden toteuttamisesta.
  Lue lisääPiilota
 • Printti- ja suurkuvatuotteilla on merkittävä rooli niin tapahtuman onnistumisessa, kuin näyttävän ralli-ilmeen toteutumisessa. Kumppanuuteen liittyvätkin monipuoliset toteutukset aina pääsylipuista suurkuvamainoksiin ja esitteistä reittiopasteisiin sekä teippauksiin.

  Grano Oy:n kotipaikka on Jyväskylä ja sen liikevaihto on 58 miljoonaa euroa. Grano työllistää 450 ammattilaista ja toimii 12 paikkakunnalla. Grano on osa Panostaja-konsernia. www.grano.fi

 • Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

  Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki Jyväskylässä on todellinen kohtaamispaikka! Neste Ralli-tapahtumassa meillä on kunnia toimia kilpailukeskuksena.
  Lue lisääPiilota
 • Unilever / Ingman

  #hymynresepti on yksinkertainen. Ingman tarjoaa suomalaisille jäätelönystäville niin kotimaiset klassikot kuin kansainväliset menestysmerkit!
  Lue lisääPiilota
 • Vuodesta 2011 alkaen Ingman -jäätelöt ovat olleet osa Unilever-konsernia. Ingman-jäätelöillä on kuitenkin pitkät perinteet jäätelönvalmistuksessa. Ingman pyrkii toiminnassaan keskittymään korkealuokkaisiin, hyvänmakuisiin ja turvallisiin tuotteisiin, jotka tarjoavat pieniä onnen hetkiä suomalaisten ihmisten elämään. Muista nauttia herkullisista jäätelöistä Neste Rallin lämmössä! Lisätietoa meistä löydät osoitteesta: www.ingman.fi

 • Go On

  www.go-on.fi
  Lue lisääPiilota
 • Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tekijöille ja laajan kattauksen erilaisia henkilöstöpalveluita yrityksille. Palveluvalikoimamme kattaa niin ylempien toimihenkilöiden kuin suorittavan tason työntekijöiden rekrytoinnit, henkilöstövuokrauksen sekä erilaiset soveltuvuusarvioinnit. 

  Tehtävämme on helpottaa, järkeistää ja laadullisesti parantaa henkilöstöasioiden järjestämistä. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. www.go-on.fi

 • Ramirent

  www.ramirent.fi
 • Toyota Material Handling

  Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja.
  Lue lisääPiilota
 • Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja. Laajaa Toyota- ja BT-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät Kalmar Light-sarjan trukit, monipuoliset jälkimarkkinointipalvelut, koulutuspalvelut, Toyota Racking Solutions -varastokalusteet, automaatioratkaisut ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan johtaa sisälogistiikan tuottavuutta ja kustannuksia. www.toyota-forklifts.fi

 • Office Management

  www.officemanagement.fi