Suomen MM-rallin liput 2021

Suomen MM-rallin liput 2021

Suomen MM-rallin, Rally Finlandin lipunmyynti kokee vuonna 2021 merkittävän uudistuksen. Lippujen ennakkomyynti aloitetaan kesäkuussa hyvin rajallisella lippukapasiteetilla ja tässä vaiheessa tämän rajoitettu lippukapasiteetti on ostettavissa vain verkkokaupan kautta. Elokuussa 2021 julkaistaan Rally Finland applikaatio, joka tulee toimimaan tapahtuman informaatiokanavana sekä myös pääsylippujen myyntikanavana, jos lisää lippukapasiteettia voidaan avata myyntiin.Alta löydät ajankohtaista tietoa Suomen MM-rallin lipunmyynnistä ja tietoja päivitetään sitä mukaa, kun mahdollisista yleisörajoituksista saadaan lisää tietoa. Nähdään Jyväskylässä Suomen MM-rallin 70-vuotisjuhlakisassa!

 

Suomen MM-rallin lippukauppa aukeaa kesäkuun 2021 loppuun mennessä

 

Tärkeää tietoa vuodelle 2020 ennakkoon ostetuista lipuista

Kaikki Suomen MM-ralliin 2020 ennakkoon ostetut lahjakortit/pääsyliput siirretään vuoden 2021 Suomen MM-rallin lahjakorttien/pääsylippujen ennakkotilauksiksi. Mikäli asiakas haluaa kuitenkin peruuttaa vuoden 2020 MM-rallin lahjakortti-/pääsylipputilauksen, hänelle hyvitetään lipun hinta ilman verkkokaupan palvelu- ja toimituskuluja.

Ohjeet lippupalautukseen:
Lähetä rahojen palautuspyyntö ennakkoon ostetusta lahjakortista/pääsylipusta 2020 osoitteeseen: [email protected]

Mainitse palautuspyynnössä:
1) palautuksen saajan nimi
2) tilausnumero, jota palautus koskee
3) palautuksen saajan pankkitilinumero
4) palautuksen saajan puhelinnumero (mahd. lisäkysymyksiä varten)

Ystävällisesti huomiothan, että rahojen palautus koskee vain lipun hintaa, ei toimitus- ja käsittelykuluja.

 

Rally Finland 2021 lippujen ennakkomyynti

Tämän vuoden Suomen MM-rallin lippujen ennakkomyynti aloitetaan Rally Finlandin verkkokaupassa hyvin rajallisella määrällä Rallipasseja (myös Bikers’ Pass saatavilla). Tämä rajoitettu ”collectors edition” erä Rallipasseja on ns. erikoiserä, joka oikeuttaa myös mahdollisten yleisörajoituksien voimassaolleessa katsojan pääsyn mahdollisimman monelle erikoiskokeelle.

Mahdollisuuksien mukaan lisää pääsylippuja ja myös muita lipputyyppejä tullaan avaamaan myyntiin elokuun 2021 aikana heti, kun lokakuun alun tapahtumia koskevista mahdollisista yleisörajoituksista saadaan tarkempaa tietoa.

HUOM! Johtuen viranomaisten erittäin suurella todennäköisyydellä tapahtumajärjestäjille vielä syksylläkin asettamasta yleisön jäljitettävyysvaatimuksesta (esim. korona-altistumisten vuoksi), vuoden 2021 kaikki passityyppiset lipputuotteet ovat henkilökohtaisia ja vaativat rekisteröinnin joko oston yhteydessä tai elokuussa 2021 julkaistavan Rally Finland applikaation kautta. Rallipassi ja muut passituotteet eivät siis ole edelleen luovutettavia ja ne eivät toimi pääsylippuina erikoiskokeille, mikäli rekisteröintiä ei ole tehty ennen tapahtumaan osallistumista.

 

Rally Finland 2021 lipputuotteet

Rallipassi ”collectors edition” – hinta 90€ / kpl (sis. alv) – Enintään 2 kpl per tilaus*)
Vain Rally Finlandin verkkokaupan kautta ennakkoon myytävä Suomen MM-rallin kaikenkattava pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaiselle**) erikoiskokeelle ja Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin**) oheisohjelmiin huoltoparkin aukioloaikoina.

*) Rallipassi ”collectors edition” pääsylippuja voi tilata ainoastaan 2 kpl per tilaus ja jokaisen Rallipassin tulevan käyttäjän nimi sekä yhteystiedot on annettava tilauksen yhteydessä, koska Rallipassi ”collectors edition” rekisteröidään ko. Rallipassin käyttäjälle jo oston yhteydessä.

**) Mikäli tapahtuma-ajankohtana on voimassa merkittäviä yleisörajoituksia, on tämän lipputuotteen ostajan valittava Rally Finland applikaation kautta enintään seitsemän (7) erikoiskoetta, joille Rallipassin ”collectors edition” oikeuttaa. Lisäksi yleisön pääsy Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskukseen ja huoltoparkkiin riippuu täysin mahdollisista viranomaisrajoituksista sekä kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailunjärjestäjille asettamista terveysturvallisuusvaatimuksista.

Rallipassi (lipputuote avataan mahdollisuuksien mukaan myyntiin elokuussa 2021)
Suomen MM-rallin kaikenkattava*) pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaiselle erikoiskokeelle ja Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin oheisohjelmiin koko tapahtuman ajan.

*) mikäli tapahtuma-ajankohtana on voimassa merkittäviä yleisörajoituksia, tullaan tätä pääsylipputyyppiä avaamaan myyntiin vain rajoitetusti ja asiakas valitsee ne erikoiskokeet, joille aikoo mennä tapahtumaa seuraamaan jo Rallipassin oston yhteydessä. Rallipassin hinnoittelu perustuu tällöin valittujen erikoiskokeiden määrään. Lisäksi yleisön pääsy Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskukseen ja huoltoparkkiin riippuu täysin mahdollisista viranomaisrajoituksista sekä kansainvälisen autoliiton FIA:n kilpailunjärjestäjille asettamista terveysturvallisuusvaatimuksista.

Bikers' Pass (”collectors edition” ennakkomyynnissä hintaan 95€/kpl (sis. alv) ja lisää kapasiteettia avataan myyntiin mahdollisuuksien mukaan elokuussa 2021)
Bikers' Pass on joka motoristin ykköshankinta, joka sisältää kaikki Rallipassin edut sekä pysäköintitarran, joka oikeuttaa ilmaiseen moottoripyöräpysäköintiin erikseen määritellyillä P-alueilla sekä Jyväskylän Paviljongin huoltoalueen läheisyydessä*).

*) Bikers’ Passia koskevat mahdollisesti samat rajoitukset, kuin edellä kohdissa ”Rallipassi ”collectors edition” ja Rallipassi” on listattu. 

Rookie Pass (lipputuote avataan mahdollisuuksien mukaan myyntiin elokuussa 2021)
Junioreiden oma rallipassi kevennetyllä hinnalla! Suursuosion saavuttanut Rookie Pass on 12-17 -vuotiaille suunnattu passi, joka sisältää kaikki Rallipassin edut*), mutta mukavasti junioreille kevennettyyn hintaan. Ystävällisesti varustauduthan todistamaan ikäsi henkilöllisyyspapereilla. 

*) Rookie Passia koskevat mahdollisesti samat rajoitukset, kuin edellä kohdassa ” Rallipassi” on listattu. 

HUOM! Kaikkiin ennakkoon verkkokaupan kautta ostettuihin lipputuotteisiin lisätään tilauskohtaiset käsittely- ja toimituskulut.

 

Pääsylippujen myyntipaikat

 Rallipassit, Bikers’ Passit ja Rookie Passit: Passituotteiden fyysiset myyntipaikat julkaistaan elokuun 2021 puoleen väliin mennessä, kun tiedetään tapahtumaa koskevista yleisörajoituksista sekä näihin liittyvistä myytävien pääsylippujen kapasiteettirajoituksista tarkemmin.

 Erikoiskoeliput: Erikoiskoelippuja myydään erikoiskokeiden sisäänkäynneillä mahdollisten yleisörajoituksien sallimissa puitteissa.  Huomioithan, että aiemmista vuosista poiketen myös maastoerikoiskokeilla on terveysturvallisuuden maksimoimiseksi suositeltavaa käyttää maksutapana korttimaksuja (yleisimmät maksukortit). Maksettaessa käteisellä yli 50€ seteleitä ei oteta vastaan.

 Harjun Erikoiskoeliput: Harjun kaupunkierikoiskokeelle pääsylipun voi ostaa elokuussa julkaistavan Rally Finland applikaation kautta ja pääsylippuja myydään myös Harjun sisäänkäynneillä yleisörajoituksien niin salliessa. Harjun erikoiskokeen sisäänkäynneillä maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit.

 Kilpailukeskuksen / huoltoparkin pääsyliput: Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskukseen pääsylipun voi ostaa elokuussa julkaistavan Rally Finland applikaation kautta ja lisäksi pääsylippuja myydään myös Harjun sisäänkäynneillä sekä rallin virallisessa lippupisteessä yleisörajoituksien niin salliessa Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät maksukortit sekä Smartum- ja Edenred-maksukortit. 

• Suomen MM-rallin virallinen lippupiste avautuu tapahtumaviikon alussa Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Alexandrassa (2. krs). Mahdollisten yleisörajoituksien sallimissa puitteissa, virallisesta lippupisteestä on saatavilla kaikki viralliset passituotteet, Paviljongin kilpailukeskuksen pääsyliput sekä kaupunkierikoiskoeliput. HUOM. Virallisessa lippupisteessä maksuvälineinä käyvät käteisen ja yleisimpien maksukorttien lisäksi myös sekä Smartum-, Edenred- ja ePassi-maksukortit että em. toimijoiden virike-, kulttuuri- ja liikuntasetelit. 

 

Verkkokaupan lipunmyynnin asiakaspalvelu

Rally Finlandin lippuverkkokaupassa sinua palvelee tapahtumajärjestäjä AKK:n oma henkilökunta. Verkkokaupan lipunmyynnin asiakaspalveluun saat yhteyden sähköpostitse: [email protected].

Huomaathan, että aiempiin vuosiin verrattuna merkittävästi muuttuvan lipunmyynnin vuoksi erityisesti ennakkolipunmyynnin käynnistyessä asiakaspalvelu voi ruuhkautua, mutta pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.

 

Maksutta ralliin

HUOM. Mahdollisten yleisörajoituksien sallimien yleisömäärien puitteissa, alle 12-vuotiaat rallifanit pääsevät maksutta vanhempien seurassa kaikille Suomen MM-rallin erikoiskokeille ja Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskuksen sekä huoltoparkin tapahtumiin. Sisäänpääsylipun ostaneiden, näkö- ja liikuntarajoitteisten mukana saapuvien henkilökohtaisten avustajien (1 avustaja/henk.) sisäänpääsy kaikille erikoiskokeille sekä Paviljongin tapahtumiin on niin ikään maksuton.

Muutokset mahdollisia. Kaikki oikeudet pidätetään.